Furnizăm toate accesoriile asociate caselor de marcat: sertare de bani, cabluri de comunicatie, software (driver) de comunicație, adaptoare de comunicație, alimentatoare, memorii fiscale, alte echipamente.

Sertare de bani                                                                                                                                                         >> Solicitați oferta de preț și alte detalii

        Sertarele de bani comercializate de Infostar sunt rezistente și durabile, fiind împărțite, în funcție de dimensiune, în mai multe grupe: mici, medii și mari.
Sertarele de bani sunt compatibile cu casele de marcat din oferta Infostar. Iată doar câteva din modele comercializate:

Datecs HS-240B

Sertar de bani MIC

 • Are deschidere electronică;
 • Nu are spații configurabile;
 • Dimensiune:250x320x100 mm.

Datecs HS-330A 4B/8C

Sertar de bani MEDIU

 • 3 poziții ale cheii:închis/ deschidere  electronică/rotire-deschidere manuală;
 • Dimensiune:330 x 335 x104 mm.

Datecs HS-410A

Sertar de bani MARE

 • 3 poziții ale cheii:închis/ deschidere electronică/rotire-deschidere manuală.
 • Dimensiune:410 x 415 x114 mm

Alte modele comercializate:

Sertare medii:

 • Sertar de bani metalic KER 300 (300 x 360 x 80mm);
 • Sertar de bani metalic HS330E, (335 x 368 x 80 mm).

Sertare mari:

 • Sertar de bani metalic MK-410, (410 x 420 x 100mm);
 • Sertar de bani metalic KR-350, (350 x 405 x 90mm).

Toate aceste modele au:
- presor metalic pentru ținerea în siguranță a bancnotelor;
- 3 poziții ale cheii: închis / deschidere electronică / rotire-deschidere manuală;
- Se potrivesc la orice  EPoS terminal, sau casă de marcat cu mufă pentru sertar.

Observație: Sertarele de bani sunt utilizate de obicei ca suport de susținere al casei de marcat fiscale căreia îi este atașată. Există și posibilitatea de a fixa sertarul sub birou, utilizând în acest sens un <Kit montare sertar de bani sub birou>.

Cabluri și adaptoare de comunicație                                                                                         >> Solicitați oferta de preț și alte detalii

Cablul de comunicație:

Este cel care face legătura între casa de marcat fiscală și calculator. Daca interfața de cuplare cu calculatorul este RS232, cablul are la un capăt mufa DB9 pentru conectare la portul serial al calculatorului, iar la celalalt capăt poate avea mufa RJ11.În functie de modelul de casa, cablul poate fi diferit. În general fiecare model de casă de marcat are propriul ei cablu de interconectare.

Adaptoare:

Cablu adaptor USB – RS232

 • Include drivere necesare pentru instalarea în sistemul de operare al PC-ului;
 • Are lungimea de 1,8 m.

Adaptor USB - RS232

 • La un capat are mufa USB pentru conectare la portul serial al calculatorului, iar la celalalt capat are mufa RJ11 pt casa de marcat.

Adaptor RS232 la USB 2.0

 • Compatibil cu casele de marcat produse de compania Datecs.

Software-ul (driver) de comunicație                                                                                               >> Solicitați oferta de preț și alte detalii  

Driverele de comunicație permit utilizarea unei case de marcat ca imprimantă fiscală,la interconectatea acesteia cu calculatorul. Diversele aplicații software de vânzări generează niște fișiere text cu reguli bine definite, pe care apoi driverele le interpretează generând acțiuni specifice de tipărire a informațiilor pe bonurile de marcat fiscale, simultan cu înregistrarea acestor informații în memoria fiscală. Driverele diferă de la un model de casă de marcat la alta.

Alimentatoare/Adaptoare/Încărcătoare de tensiune                                               >> Solicitați oferta de preț și alte detalii  

Adaptor de mașină

pentru casa de marcat portabilă 

Datecs DP 05

Încărcător de la bricheta auto

pentru casa de marcat portabilă

Activa Magic EJ

Alimentator pentru case marcat

Adaptor - CC 12V/2.500 mA,

intrare -100-240V, 50-60Hz

Memoria fiscală                                                                                                                                                                       >> Solicitați oferta de preț și alte detalii  

        Memoria fiscală este un dispozitiv unic inscriptibil din modulul fiscal, care trebuie sa permită obligatoriu acumulări progresive ale datelor, fără ca acestea să poată fi modificate sau șterse, precum și conservarea în timp a acestora pe o perioadă de 10 ani de la data înlocuirii acesteia. Memoria fiscală devine activă numai în urma fiscalizării, operațiune care se execută de către tehnicianul unității de service acreditate, la instalarea aparatului de marcat electronic fiscal.
Memoria fiscală acceptă un numar limitat de înregistrări. În momentul în care este atinsă capacitatea maximă (memorie „plină”), aceasta trebuie înlocuită de catre personalul acreditat.

ATENȚIE: Nu lăsați memoria fiscală să se umple complet!!! În această situație citirea finală a memoriei fiscale (operațiune obligatorie ca parte a procesului de înlocuire) devine foarte dificilă. Înainte de umplere apar mesaje de avertizare cu privire la iminența ajungerii la capacitatea maximă de stocare a memoriei fiscale.

Contactati-ne încă de la primul mesaj !!!