• Activa Galaxy Plus

  Activa Galaxy Plus

  Noua casa de marcat ACTIVA GALAXY PLUS cu JURNAL ELECTRONIC.
  Conforma ultimelor cerinte legislative si are urmatoarele specificatii .
  Destinat pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulat, etc
  Permite exportul de fisiere ANAF din jurnalul electronic pe Sdcard/Memory Stick extern

  Categorie:
  Compară
 • Datecs WP-500

  Datecs WP-500

  Casa de marcat stationara. WP-500 este un nou model de casa de marcat moderna,cu un display mare si tastatura cu multe functii. Are mai multe interfete: LAN, USB, 2 seriale. Este dotata cu modem de transmisie date,  jurnal electronic si modul  criptografic. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

  Categorie:
  Compară
 • Datecs DP-25

  Datecs DP-25

  Casa de marcat stationara. DP-25 este refacuta electronic complet. Corespunde noilor cerinte legislative. Dispune de mai multe interfete: LAN, USB, 2 seriale. Este dotata cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Modul Criptografic. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

  Categorie:
  Compară
 • Datecs DP-150

  Datecs DP-150

  Casa de marcat stationara-mini.

  DP-150 este un nou model de casa de marcat stationara ce inlocuieste vechiul model MP55B. Este extrem de compacta cu afisaj client integral, interfata LAN, seriala, precum si dotata din fabrica cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. Optional, poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh

  Categorie:
  Compară
 • Datecs WP-50

  Datecs WP-50

  Casa de marcat mobila. WP-50 este o versiune imbunatatita a predecesoarei DP-05. Este mai robusta, iar intreaga carcasa inferioara este acoperita cu cauciuc, ceea ce confera o aderenta crescuta. Este dotata cu modem de comunicatie pentru transmisie de date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. 

  Categorie:
  Compară
 • Activa Mobile EJ-in curs avizare

  Activa Mobile EJ-in curs avizare

  ACTIVA MOBILE EJ  + acumulator LI-Ion 7.4 v / 2000mAh
  ACTIVA MOBILE permite introducerea cu usurinta bon a CIF-ului beneficiarului (clientului) in scopul deducerii TVA-ului ( conform HG84/2013)

  Categorie:
  Compară
 • Athlos V WS

  Athlos V WS

  Athlos V WS este o casa de marcat din NOUA GENERAȚIE, cu fiabilitate și întreținere simplă, cu un deplin control al perifericelor, comunicare directă cu Browser-ele web, cu o buna mobilitate și adaptabilitate, cu un design atrăgător. Folosește ca mecanism de tipărire imprimanta termică Seiko de 57 mm.

  Compară
 • Datecs FP-700

  Datecs FP-700

  FP-700 reprezintă cea mai înaltă clasă de imprimanta fiscală și ECS/POS. Este concepută pentru a sprijini un flux de lucru mare. Oferă conectivitate RS-232, USB și Ethernet. De asemenea cuprinde Jurnal Electronic, Modul criptografic și GPRS încorporate.

  Categorie:
  Compară
 • Datecs FP-800

  Datecs FP-800

  FP-800 combina legendara fiabilitate Toshiba si experienta de lunga durata Datecs in domeniul fiscal. Performanta sa ridicata o face potrivita pentru orice aplicatie de nivel mediu si mare. FP-800 ofera conectivitate RS-232 si Ethernet. Cuprinde Jurnal Electronic, Modul criptografic si GPRS incorporate.

   

  Categorie:
  Compară
 • EPSON TM-T810

  EPSON TM-T810

  FMC EPSON TM-T810 este o casă de marcat din NOUA GENERAȚIE, cu fiabilitate și întreținere simplă, cu un deplin control al perifericelor,comunicare directă cu Browser-ele web, cu o buna mobilitate  și adaptabilitate.

  Categorie:
  Compară
 • Afisaj client DPD501

  Afisaj client DPD501

  Este un afisaj pentru imprimantele fiscale, produs utilizat optional in interactiune cu una din noile imprimantele fiscale DATECS: FP-650, FP700, FP-800

  Categorie:
  Compară
 • Afisaj client DPD201

  Afisaj client DPD201

  Este un afisaj pentru imprimantele fiscale, produs utilizat optional in interactiune cu una din noile imprimantele fiscale DATECS: FP-650, FP700, FP-800

  Categorie:
  Compară

Se arată toate cele 12 rezultate