• Pos Bancar Datecs BluePad-5000

  Citește mai multCompara

  Pos Bancar Datecs BluePad-5000

  BP5000 v2 cu modem 4G este un terminat de plata desktop. Accepta toate formele de plata: banda magnetica, EMV Chip&PIN si carduri contactless. De asemenea include o imprimanta pentru a tipari chitante/bonuri.

  Sisteme de operare compatibile: iOS, Android, Windows Mobile.

  Categorie:
 • Pos Bancar Datecs Blue Pad-55 4G

  Citește mai multCompara

  Pos Bancar Datecs Blue Pad-55 4G

  Categorie:
 • Pos Bancar BP55 cu suport. Se cupleaza la casele Datecs

  Citește mai multCompara

  Pos Bancar BP55 cu suport. Se cupleaza la casele Datecs

  Terminal plati bancare cu suport Blue Pad-55 4G

  Pos Bancar BP55 cu suport. Terminal plati bancare cu suport Blue Pad-55 4G. Se poate cupla la casele de marcat Datecs: DP-25, DP-150

  BluePad-55 este un nou terminal pentru plati bancare pinpad, dotat cu un ecran tactil mai mare decat versiunile precedente din serie. Printre caracteristice noului echipament BluePad-55 se numara ecranul color si bateria de capacitate mare, echipamentul fiind de asemenea dotat cu Bluetooth pentru toate tipurile de plata cu card – banda magnetica, EMV Chip&PIN si contactless.

  BluePad-55 poate fi conectat cu usurinta la diverse accesorii precum imprimante mobile, scannere de coduri de bare si statii de incarcare.

  Sisteme de operare compatibile: iOS, Android, Windows Mobile.

  Categorie:
 • Pos Bancar Datecs BlueCash 50

  Citește mai multCompara

  Pos Bancar Datecs BlueCash 50

  POS BANCAR si CASA DE MARCAT integrate. BlueCash 50 cu POS BANCAR integrat este un produs Datecs Ltd, care transforma experienta utilizatorului, combinand sistemul de operare Android + Plata Bancara + Emiterea de bonuri fiscale, toate impreuna.

  Astfel, emiterea bonurilor fiscale nu mai este conditionata de existenta mai multor echipamente, precum o tableta/telefon, solutia integrand chiar si un scanner de cod de bare, dar fiind si un echipament EFT POS autorizat PCI PTS 5.0.

  Autonomia bateriei, dimensiunile reduse, totul pe un echipament aduc o experienta de neegalat in procesul de vanzare.

 • Activa Galaxy Plus

  Citește mai multCompara

  Activa Galaxy Plus

  Noua casa de marcat ACTIVA GALAXY PLUS cu JURNAL ELECTRONIC.
  Destinat pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulat, etc
  Permite exportul de fisiere ANAF din jurnalul electronic pe Sdcard/Memory Stick extern.

  Categorie:
 • Datecs DP-25

  Citește mai multCompara

  Datecs DP-25

  Casa de marcat stationara. DP-25 este refacuta electronic complet. Corespunde noilor cerinte legislative. Dispune de mai multe interfete: LAN, USB, 2 seriale. Este dotata cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Modul Criptografic. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

  Categorie:
 • Tremol M20

  Citește mai multCompara

  Tremol M20

  Este compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin USB, RS232 sau WiFi. Poate fi utilata si cu acumulator pentru o mobilitate ridicata.

  Categorie:
 • Daisy Perfect M

  Citește mai multCompara

  Daisy Perfect M

  Casa de marcat Daisy Perfect M este destinata activitatilor cu volum mediu si mare de bonuri fiscale emise zilnic , accepta rola de hartie cu lungime mare de pana la 35 m, poate deschide sertar de bani, este alimentata din retea dar poate fi alimentata si din acumulatorul intern de tip NiMH de 6V – 1800mAh.

  Categorie:
 • Datecs DP-150

  Citește mai multCompara

  Datecs DP-150

  Casa de marcat stationara-mini.

  DP-150 este un nou model de casa de marcat stationara ce inlocuieste vechiul model MP55B. Este extrem de compacta cu afisaj client integral, interfata LAN, seriala, precum si dotata din fabrica cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. Optional, poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh

  Categorie:
 • Daisy Compact M

  Citește mai multCompara

  Daisy Compact M

  Este un modelul de casa de marcat fiscala  cu jurnal electronic si acumulator Li-Ion 2200mAh, stationara sau mobila,  tastatura cu butoane mari , vizibile, cu afisaje client si operator generoase , AVIZATA in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare cu avizul numarul 42 din 24.08.2018.

  Categorie:
 • Datecs WP-50

  Citește mai multCompara

  Datecs WP-50

  Casa de marcat mobila. WP-50 este o versiune imbunatatita a predecesoarei DP-05. Este mai robusta, iar intreaga carcasa inferioara este acoperita cu cauciuc, ceea ce confera o aderenta crescuta. Este dotata cu modem de comunicatie pentru transmisie de date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. 

  Categorie:
 • Daisy eXpert SX

  Citește mai multCompara

  Daisy eXpert SX

  Daisy eXpert SX este o casa de marcat moderna, produsa in totalitate in anul 2018 ce include sub carcasa o multime de caracteristici si dispozitive care plaseaza aceasta casa de marcat in randul celor mai performante din clasa ei.

  Categorie:

Afișez 1–12 din 16 rezultate