• Incotex Succes M7

  Incotex Succes M7

  Categorie:
  Compara
 • Activa Galaxy Plus

  Activa Galaxy Plus

  Noua casa de marcat ACTIVA GALAXY PLUS cu JURNAL ELECTRONIC.
  Destinat pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulat, etc
  Permite exportul de fisiere ANAF din jurnalul electronic pe Sdcard/Memory Stick extern.

  Categorie:
  Compara
 • Datecs WP-500

  Datecs WP-500

  Casa de marcat stationara. WP-500 este un nou model de casa de marcat moderna,cu un display mare si tastatura cu multe functii. Are mai multe interfete: LAN, USB, 2 seriale. Este dotata cu modem de transmisie date,  jurnal electronic si modul  criptografic. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

  Categorie:
  Compara
 • Datecs DP-25

  Datecs DP-25

  Casa de marcat stationara. DP-25 este refacuta electronic complet. Corespunde noilor cerinte legislative. Dispune de mai multe interfete: LAN, USB, 2 seriale. Este dotata cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Modul Criptografic. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

  Categorie:
  Compara
 • Tremol M20

  Tremol M20

  Este compacta, rapida si usor de folosit. Are dimensiunea optima pentru utilizare medie si intensiva. Se poate conecta usor cu o gama variata de echipamente optionale prin USB, RS232 sau WiFi. Poate fi utilata si cu acumulator pentru o mobilitate ridicata.

  Categorie:
  Compara
 • Daisy Perfect M

  Daisy Perfect M

  Casa de marcat Daisy Perfect M este destinata activitatilor cu volum mediu si mare de bonuri fiscale emise zilnic , accepta rola de hartie cu lungime mare de pana la 35 m, poate deschide sertar de bani, este alimentata din retea dar poate fi alimentata si din acumulatorul intern de tip NiMH de 6V – 1800mAh.

  Categorie:
  Compara
 • Datecs DP-150

  Datecs DP-150

  Casa de marcat stationara-mini.

  DP-150 este un nou model de casa de marcat stationara ce inlocuieste vechiul model MP55B. Este extrem de compacta cu afisaj client integral, interfata LAN, seriala, precum si dotata din fabrica cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. Optional, poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh

  Categorie:
  Compara
 • Daisy Compact M

  Daisy Compact M

  Este un modelul de casa de marcat fiscala  cu jurnal electronic si acumulator Li-Ion 2200mAh, stationara sau mobila,  tastatura cu butoane mari , vizibile, cu afisaje client si operator generoase , AVIZATA in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare cu avizul numarul 42 din 24.08.2018.

  Categorie:
  Compara
 • Datecs WP-50

  Datecs WP-50

  Casa de marcat mobila. WP-50 este o versiune imbunatatita a predecesoarei DP-05. Este mai robusta, iar intreaga carcasa inferioara este acoperita cu cauciuc, ceea ce confera o aderenta crescuta. Este dotata cu modem de comunicatie pentru transmisie de date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. 

  Categorie:
  Compara
 • Daisy eXpert SX

  Daisy eXpert SX

  Daisy eXpert SX este o casa de marcat moderna, produsa in totalitate in anul 2018 ce include sub carcasa o multime de caracteristici si dispozitive care plaseaza aceasta casa de marcat in randul celor mai performante din clasa ei.

  Categorie:
  Compara
 • Daisy Compact S

  Daisy Compact S

  Casa de marcat Daisy Compact S este echipata cu toate dispozitivele necesare pentru conectare la distanta cu serverele ANAF ( atunci cand aceste servere vor fi functionale) nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate.

  Categorie:
  Compara
 • Activa Mobile EJ

  Activa Mobile EJ

  ACTIVA MOBILE EJ  + acumulator LI-Ion 7.4 v / 2000mAh
  ACTIVA MOBILE permite introducerea cu usurinta bon a CIF-ului beneficiarului (clientului) in scopul deducerii TVA-ului ( conform HG84/2013)

  Categorie:
  Compara

Se arată 1–12 din 18 rezultate