• Activa Galaxy Plus

  Activa Galaxy Plus

  Noua casa de marcat ACTIVA GALAXY PLUS cu JURNAL ELECTRONIC.
  Conforma ultimelor cerinte legislative si are urmatoarele specificatii .
  Destinat pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulat, etc
  Permite exportul de fisiere ANAF din jurnalul electronic pe Sdcard/Memory Stick extern

  Categorie:
  Compară
 • Datecs WP-500

  Datecs WP-500

  Casa de marcat stationara. WP-500 este un nou model de casa de marcat moderna,cu un display mare si tastatura cu multe functii. Are mai multe interfete: LAN, USB, 2 seriale. Este dotata cu modem de transmisie date,  jurnal electronic si modul  criptografic. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

  Categorie:
  Compară
 • Datecs DP-35 – indisponibil

  Datecs DP-35 – indisponibil

  Categorie:
  Compară
 • Datecs DP-25

  Datecs DP-25

  Casa de marcat stationara. DP-25 este refacuta electronic complet. Corespunde noilor cerinte legislative. Dispune de mai multe interfete: LAN, USB, 2 seriale. Este dotata cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Modul Criptografic. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh.

  Categorie:
  Compară
 • Datecs DP-150

  Datecs DP-150

  Casa de marcat stationara-mini.

  DP-150 este un nou model de casa de marcat stationara ce inlocuieste vechiul model MP55B. Este extrem de compacta cu afisaj client integral, interfata LAN, seriala, precum si dotata din fabrica cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. Optional, poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li-Ion de 2000 mAh

  Categorie:
  Compară
 • Datecs WP-50

  Datecs WP-50

  Casa de marcat mobila. WP-50 este o versiune imbunatatita a predecesoarei DP-05. Este mai robusta, iar intreaga carcasa inferioara este acoperita cu cauciuc, ceea ce confera o aderenta crescuta. Este dotata cu modem de comunicatie pentru transmisie de date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. 

  Categorie:
  Compară
 • Datecs DP-05 – indisponibil

  Datecs DP-05 – indisponibil

  Casa de marcat mobila

  DP-05 este o casa de marcat ergonomica refacuta electronic complet dupa noile cerinte legislative

  DP-05 este dotata cu modem de comunicatie pentru transmisie de date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. Optional, poate fi dotata si cu Bluetooth si accumulator Li-Ion de 2000 mAh

  Categorie:
  Compară
 • Activa Mobile EJ-indisponibil

  Activa Mobile EJ-indisponibil

  ACTIVA MOBILE EJ  + acumulator LI-Ion 7.4 v / 2000mAh
  ACTIVA MOBILE permite introducerea cu usurinta bon a CIF-ului beneficiarului (clientului) in scopul deducerii TVA-ului ( conform HG84/2013)

  Categorie:
  Compară
 • Athlos V WS – indisponibil

  Athlos V WS – indisponibil

  Athlos V WS este o casa de marcat din NOUA GENERAȚIE, cu fiabilitate și întreținere simplă, cu un deplin control al perifericelor, comunicare directă cu Browser-ele web, cu o buna mobilitate și adaptabilitate, cu un design atrăgător. Folosește ca mecanism de tipărire imprimanta termică Seiko de 57 mm.

  Compară
 • Datecs FP-650

  Datecs FP-650

  FP650 reprezinta noul model de imprimanta fiscala portabila lansat de compania Datecs si face parte din ultima generatie in materie de echipamente fiscale, cu model incorporat si multiple interfete.  FP650 EST cea mai mica imprimanta fiscala stationara, cu interfete multiple inclusiv LAN, modem de comunicatie incorporat, DUDE Front Application – modul de Vanzare si configurare, AutoCutter.

  Categorie:
  Compară
 • Datecs FP-700

  Datecs FP-700

  FP-700 reprezintă cea mai înaltă clasă de imprimanta fiscală și ECS/POS. Este concepută pentru a sprijini un flux de lucru mare. Oferă conectivitate RS-232, USB și Ethernet. De asemenea cuprinde Jurnal Electronic, Modul criptografic și GPRS încorporate.

  Categorie:
  Compară
 • Datecs FP-800

  Datecs FP-800

  FP-800 combina legendara fiabilitate Toshiba si experienta de lunga durata Datecs in domeniul fiscal. Performanta sa ridicata o face potrivita pentru orice aplicatie de nivel mediu si mare. FP-800 ofera conectivitate RS-232 si Ethernet. Cuprinde Jurnal Electronic, Modul criptografic si GPRS incorporate.

   

  Categorie:
  Compară

Se arată 1–12 din 15 rezultate